puh. +358 50 524 1721

info@luovahelsinki.com

Hei,

Olen valokuvaaja Kim Takala, minulla on aina ollut intohimona kertoa tarinoita kuvien välityksellä. Koulutukseni kuvataiteiden parissa on vahvistanut kiinnostustani visuaalista ilmaisua kohtaan. Hetkien, tunteiden ja tarinoiden ikuistaminen linssin läpi on ollut elinikäinen intohimoni. Pidän työskentelystä ihmisten kanssa, yhteyden luomisesta heihin ja paljastaa heidän sisäinen olemuksensa luomieni kuvien kautta.

Matkan varrella olen kouluttautunut kuvataiteilijaksi sekä työskennellyt mainostoimiston dynaamisessa ympäristössä. Valokuvaus on kuitenkin pysynyt aina intohimonani. Vuosien kokemuksen myötä olen kehittänyt tinkimättömän pyrkimyksen saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset kameran takana.

Asun ja työskentelen Helsingissä ja täällä sijaitsee myös valokuvausstudioni osoitteessa Pälkäneentie 19 A. Tässä luovassa tilassa pyrin herättämään tarinoita eloon ja herättämään tunteita valokuvauksen avulla.

Filosofiani on muuttunut ajan myötä. Aiemmin uskoin, että parempi kamera tekee paremman valokuvaajan, mutta olen tullut ymmärtämään, että kamera on vain työkalu, aivan kuten sivellin on maalarille. Se on visio, yhteys ja tarinankerronta, jotka todella saavat valokuvan heräämään eloon.

Valokuvaus ei ole minulle vain ammatti; se on osa minua. Olen vakuuttunut siitä, että ikuistaisin paljon hetkiä edelleen, vaikka se ei olisikaan työni. Valokuvan voima välittää tunteita ja kertoa tarina on jotain, joka jatkaa työni inspiroimista.

Valokuvaaja helsinki